Tarieven

Het laten uitvoeren van budgetcoaching of budgetbeheer is niet kosteloos, maar bespaart u meestal wel geld! Bijvoorbeeld door het verminderen of voorkomen van kosten van rood staan of rente op betalingsachterstanden. Indien er sprake is van schulden zullen incassokosten en mogelijk deurwaarderskosten verminderd of voorkomen kunnen worden.
Tips en adviezen over mogelijke besparingen en hulp bij het gebruikmaken van inkomensverruimende voorzieningen kunnen u zelfs geld opleveren!

Aanmeld gesprek

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, volgt er een aanmeld gesprek. Dit eerste oriënterend gesprek is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.
Tijdens dit gesprek bespreken we uw situatie en bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.
Naar aanleiding van deze informatie doen wij u een voorstel. Na het gesprek ontvangt u een opgave van de kosten per mail. U kunt daarna beslissen of u gebruik wilt maken van onze diensten.

Tarief budgetcoaching en administratiehulp (excl. Btw)

Ons tarief per uur is € 42,50. Dit geldt voor zowel directe als indirecte tijd.

Tarief budgetbeheer (excl. Btw)

Tarief alleenstaande € 55,- per maand
Tarief gezinnen € 60,- per maand
Eenmalige opstart kosten € 150,-

Reiskosten

Reiskosten zijn € 0,25 per kilometer.
 
Wellicht zijn er partijen die een budget vrij kunnen maken om de kosten voor de begeleiding te vergoeden, bijvoorbeeld uw werkgever.
U kunt hierover informeren of misschien kunnen wij voor u contact opnemen.
In sommige gevallen is het mogelijk om voor de kosten van de budgetcoaching een vergoeding te krijgen, die wordt betaald uit de bijzondere bijstand. Wij kunnen u helpen bij de aanvraag hiervan. Of deze bijzondere bijstand wordt toegekend, is echter wel afhankelijk van de hoogte van uw inkomen.

  1. Contact