Over ons

zw011Carolus is een kleinschalige onderneming in de Krimpenerwaard die financiële zorgverlening aanbiedt. Wij leveren diensten met als doel cliënten te begeleiden naar financiële zelfredzaamheid. Dit doen we door het realiseren van financiële bewustwording, het creëren van rust en overzicht  en het aanleren van de noodzakelijke vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig een duurzame financiële huishouding te kunnen voeren.

Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en sociale betrokkenheid. De kracht van Carolus is deskundigheid en klantgerichtheid. We leveren maatwerk en streven naar duurzame oplossingen. We vinden het belangrijk snel en voortvarend te handelen. Deze waarden resulteren in een aanpak waarbij iedere klant, met welke problematiek ook, welkom is bij Carolus. Wij weten dat iedereen te maken kan krijgen met financiële achterstanden en hebben dan ook geen oordeel over de situatie. Elk verhaal is uniek en verdient een luisterend oor. Uiteraard staan veiligheid, privacy en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Wij willen onze bijdrage leveren aan een maatschappij waarin elk individu financieel zelfredzaam is en bieden daarom betaalbare hulp.
 
Wij werken conform de kwaliteits- en normeisen NEN 8048 en de gedragscodes NVVK.

Voor de begeleiding komen we bij u aan huis, eventueel in de avonduren.

  1. Contact