Bedrijven

Goed functionerende en gemotiveerde werknemers zijn de belangrijkste bouwstenen van een organisatie. Helaas neemt de laatste jaren het aantal werknemers met financiële problemen toe.
Heeft u binnen uw organisatie hier mee te maken? De kans is groot dat dit niet alleen uw werknemer privé raakt, maar dat het ook gevolgen heeft voor u als werkgever. Verminderd functioneren, een lagere productiviteit, regelmatig verzuim en loonbeslagen zijn hier enkele voorbeelden van.
Als werkgever bent u in de positie om hierin een signalerende rol te spelen bijvoorbeeld omdat u een loonbeslag te verwerken krijgt. Dit kan dé aanleiding zijn om in overleg te gaan met uw werknemer en Carolus in te schakelen.
Wij helpen uw medewerker uit de financiële problemen te komen én te blijven. Dit doen wij middels een individuele aanpak. Wij zoeken naar een passende oplossing om de financiële situatie weer in balans te brengen en te houden.
Wij bieden uw werknemers inzicht in hun financiële situatie, zorgen samen met hen voor een overzichtelijke administratie en brengen door een realistische budgetplanning een stabiel financieel perspectief weer binnen bereik. Uiteraard waarborgen wij de privacy van uw werknemer.
Verdere kosten en verzuim kunnen zo worden voorkomen. Een kleine investering nu kan zich dan in een veelvoud uitbetalen door een aanzienlijke kostenbesparing op langere termijn.

  1. Contact