Budgetbeheer Rotterdam

Rust en orde in uw financiële situatie?
Wilt u niet langer rondlopen met de zorgen over de achterstallige rekeningen die u niet kunt betalen? Of u druk maken over huisuitzetting, afsluiting van gas, water, licht of het ontstaan van nog meer schulden? Kunt u uw zorgverzekering of eigen risico niet meer betalen? Dan kan budgetbeheer wel eens een goede uitkomst voor u zijn. Als budgetbeheerder zorgen wij ervoor dat u niet meer uitgeeft dan dat er binnenkomt. Van uw inkomsten worden met de betaalrekening eerst de vaste lasten betaald. Daarnaast wordt er een deel gereserveerd voor (on)voorziene uitgaven. Een deel van het inkomen krijgt u om van te leven. Door middel van budgetbeheer houden we de uitgaven onder controle. Wij zijn een budgetbeheerder in regio Rotterdam.

Budgetbeheer duur?
Budgetbeheer kost geld, daar kunnen we niet omheen. Maar denkt u eens aan wat rood staan, schulden en onverwachte of onvoorziene uitgaven u kost! In dat geval is budgetbeheer helemaal niet duur. Is sommige gevallen kan budgetbeheer ook worden vergoed.  

Lastige termen, regels en veranderingen
Het stelsel van sociale zekerheid is lastig. Er is in Nederland een veelheid aan wetten. Een overzicht van werknemersverzekeringen, volksverzekeringen en sociale voorzieningen is complex en niet overzichtig. Het is erg lastig om van alle regels op de hoogte te zijn en alle veranderingen in de gaten te houden. Ook het doen van een aanvraag vereist flinke digitale kennis. Wij als budgetbeheer in regio Rotterdam zijn op de hoogte van alle regels en veranderingen. Wij zijn op de hoogte van de situatie in uw regio Rotterdam en helpen u graag als budgetbeheerder.

Wilt u gebruik maken van onze diensten omtrent Budgetbeheer in regio Rotterdam?
Wij kunnen voor u onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:
• Het ordenen van belangrijke papieren ten behoeve van de huishoud financiën en het bijhouden van contante uitgaven
• Het regelen van betalingen, bijvoorbeeld automatisch of gespreid
• Controleren of de deurwaarder de beslagvrije voet juist heeft berekend
• Het omgaan met betalingsachterstanden, financiële problemen
• Aanleren van budgetvaardigheden, leren omgaan met geld
• Het op een verantwoorde wijze leren sparen, lenen en verzekeren

Budgetbeheer in regio Rotterdam
Carolus is een kleinschalige financiële zorgverlener in regio Rotterdam. Samen met u kijken we naar uw situatie en maken een budgetplan. Hierin worden alle afspraken vastgelegd. Het kan zijn dat er sprake is van aanwezige schulden. In dat geval wordt budgetbeheer ingezet om u financiële huishouding te stabiliseren en de schulden zo beperkt mogelijk te maken en te houden. Iedere situatie is anders. De kracht van Carolus is deskundigheid en klantgerichtheid. We luisteren naar uw situatie en dragen graag ons steuntje bij. Wij willen onze bijdrage leveren aan een maatschappij waarin elk individu financieel zelfredzaam is en bieden daarom betaalbare hulp. Wij werken conform de kwaliteits- en normeisen NEN 8048 en de gedragscodes NVVK.

Budgetbeheer in regio Rotterdam nodig?
Neem contact op via 06 23 988 056 of vul ons contactformulier in.

Contact